Styret

Svein Tore BergstuenSvein Tore Bergestuen har jobbet med journalistikk og kommunikasjon i snart 20 år. Han har bakgrunn som reporter, programleder, nyhetsredaktør, rådgiver og foreleser. De siste årene har han jobbet som kommunikasjonsdirektør i SBS Discovery og TVNorge. I dag driver han konsulentselskapet Bergestuen Kommunikasjon AS med fokus på topplederkommunikasjon og strategirealisering.  Han er også forfatter av skjønn- og faglitteratur, og underviser i  journalistikk ved Institutt for journalistikk.

 

tom_grayTom Chottayil Varghese  har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen, og en bachelorgrad i sammenlignende politikk fra samme universitet. Han har også tatt fordypningsstudier ved University of California Berkeley, American University i Washington D.C. og Université Paris Descartes i Paris. Tom har familiebakgrunn fra India og snakker malayalam (morsmål), norsk, engelsk, fransk og noe hindi. Ved siden av studiene har han vært styremedlem i Raftostiftelsen, Studentersamfunnet i Bergen og varamedlem i styret til Den Nationale Scene. Våren 2009 var han ansatt som konsulent ved Det kgl. Utenriksdepartement, hvor han var med å utarbeide en strategi for samarbeidet mellom Norge og India. Siden 2010 har han bidratt med kommentarer og kronikker i en rekke norske aviser. Tom Chottayil Varghese var tilknyttet Telenor Norge som Alarga-stipendiat, og arbeider i dag med Governmental Relations for Telenor Group.

 

patrick_sandahl_grayPatrick Sandahl er i dag Direktør i Nordea Investment Banking Norge AS. Han var tidligere administrerende i Dyvi Invest AS. Han har hatt en rekke posisjoner som styreleder eller styremedlem i noterte og unoterte skandinaviske selskap de siste 13 årene. Før sin posisjon hos Dyvi var Sandahl partner i Telenor Venture i 7 år, han har i tillegg arbeidet innen offentlig sektor og i Telenor ASA . Sandahl har betydelig erfaring innen private equity og M & A herunder utvikling og restrukturering av selskap. Han er Cand. Jur fra Universitet i Oslo.

 

Bing11

Bing Zhao har en master i Industriell Økonomi og Teknologiledelse ved NTNU i Trondheim. Hun er født i Beijing, oppvokst i Bergen og snakker flytende kinesisk (mandarin) og fransk i tillegg til norsk og engelsk. Bing har hatt flere verv ved siden av studiene. Hun har blant annet vært visepresident for PR i Chinese Students and Scholars Association, nestleder og økonomiansvarlig i Studentenes kameraklubb og ansvarlig for bedriftskontakt i Board of European Students of Technology. Hun har arbeidserfaring fra markedsanalyse i Borregaard, som språklærer i Chinabridge og vertskap/guide på den norske paviljongen under Verdensutstillingen i Shanghai i 2010. Bing Zhao var tilknyttet DNB som Alarga-stipendiat og er i dag konserntrainee i DNB.

 

Skjermbilde 2014-10-28 kl. 00.48.47 2 Naeem Zahid jobber som praktiserende kirurg ved AHUS universitetssykehus. Har har en PhD i medisin fra Universitetet i Oslo i tillegg til MBA fra Insead i Fontainebleau. Han snakker fransk, engelsk, norsk i tillegg til urdu.

 

 

erik_villum_grayErik Villum (styreleder) tok initiativet til å etablere Alarga i 2007. Han er i dag leder av Tvistein Advisors som bistår selskaper i endringsprosesser. Erik var før dette konsernsjef i Umoe IKT AS og medlem av konsernledelsen i Umoe AS. Han har tidligere hatt sentrale posisjoner i Nord Pool, Enskilda Securities og Boston Consulting Group. Erik har styreverv i flere selskaper. Han er utdannet siviløkonom fra NHH og har en MBA fra Insead i Frankrike.